miércoles, 18 de abril de 2007

Cambio Radical













Els canvis són positius. Tots tenim dret a canviar. Canviem de parella, de casa, de feina, de cotxe... Però, què me'n diuen de la la bipolaritat, és sensat que fem un viratge cap a la incoherència?

A la vista de les imatges, queda clar que la Mari Pau ha canviat. Segurament hagi fet canvis interns a la seva vida que desconeixem però el que és segur és que n'ha fet un d'extern que ens deixa bocabadats. Catalunya ha fet molt per aquesta mallorquina que sortí de l'illa amb un look d'aspirant a Sra. Koplowitz impossible: pelambrera indomable NEGRE al cap, or de les orelles cap avall i mitges de seda només a les extremitats inferiors. Catalunya li ha donat pedigrí, sofisticació, tècniques de marketing i, sobre tot, li ha donat el lloc que té ara dins les lletres catalanes.

Però resulta que la Mari Pau ara, convertida en flamant escritora, presentadora, senyora de, icona de ¿? fa un canvi d'estratègia, torna a sa roqueta i es deixa acaronar pel venerable Sr. Mates. Canvia la cadira d'escritora per la trona de parlamentària. Els llibres per la cartera. Això sí que és un cambio radical, eh?

Admetem-ho: ens té confosos, despitats, desconcertats i li diem: què te creus que te crec?!! Com, precisament ella, Filòloga Catalana li fa aquesta mangarrufa al català? Un català que, per molt que ens pesi, reb la més humiliant flagelació pública a IB3, la televisió del Govern Matas? Però no patiu: "no som una persona del PP ni tinc la seva ideologia" afirma Mari Pau. Es que també predicaria: "no som la senyora de Corbella ni tinc estimació per ell?"

A més, em faig una altra pregunta: no seria bo que els escritors es dedicassin a escriure que és el que saben fer i no a fer de predicaires?
Per acabar, li dediquem la professió de fe a la senyora de Corbella desitjant que la seva Pau s'estengui per tota la Terra i sobre tot per entre els seus lectors que ja pensen en fer-li boicot:

Senyor Jesucrist, que diguereu als apostols:
"Vos don la Pau Janer, vos don la meva Pau Janer",
no mireu els seus pecats, sinó la fe del PP.
I, d'acord amb la seva paraula, concediu-li el vot o l'abstenció.
Tu, santa Maria de la Pau Janer, que vius i regnes pels segles dels segles.
Amén
La Pau Janer sigui sempre amb nosaltres.
I amb el nostre esperit.
Donau-nos fraternalment la Pau Janer.


(www.laura.balearweb.net)

4 comentarios:

Yuri dijo...

Molt encertat, realment molt encertat . La veritat és que jo tampoc no entenc absolutament res del què li passa pel cap a la dona del Doctor Corbella. Què hi farem, el món és ben boig !

jordi dijo...

marrrta! Ta crec. Ets mallorquina i coneixes millor que ningú la realitat d'aquesta illa tant maca. Potser s'ha tornat boja i vol fer fora tots els alemanys qeu copen les magnífiques cales o capficos (no recordo si era el mateix...).Avall els intrussos, aquells que ens treuen la terra! Per dir algu vaja.
I per cert. Internet possiblita que tu i jo xerrem per aki.Veritat. Però no ho és menys que prefereixo xerrar en persona, i fins i tot, amb una persona que no sap guanyar-se els kojac.
El que volia dir era això. Calma, no ens trnem bojos. El tu a tu, el quidproquo, en carn i ossos.

Anrhick dijo...

Molt bona l'oració católica final. Si aquesta escriptora ha canviat de color precissament ara deu ser perquè així treu algun tipus de profit material.

Guillem Amer Mulet dijo...

Ma caí des columpio i al despertar era del PP.
Aquesta dona és una venuda amb ànsies de poder. No crec que hi hagi més explicació.